Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Jaroslav Bucek
  • IČO: 13519158
  • Sídlo: Veselí nad Lužnicí - Veselí nad Lužnicí II, Štěpnice 734, PSČ 39181
  • Kontaktní e-mail: lode.veronica@seznam.cz

Jaké údaje sbírám

Sbíráme následující osobní údaje:

  •  jméno, e-mail, název webu, IP adresu, identifikace prohlížeče, text komentáře, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

Název Firmy IČO Adresa
PharmDr. Marcela Gyürüsiová 45001669 Veselí nad Lužnicí - Veselí nad Lužnicí II 734, Štěpnice, PSČ 391 81

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mně.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jak dlouho údaje uchovávám

  •  max. po dobu 5 let.

Soubory cookie

Podívejte se, jaké soubory cookie na webu používám.

Co jsou soubory cookie

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. pomocí nich měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.

Právní důvod používání

Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce. K používání dalších souborů cookie mi dáváte souhlas nastavením svého prohlížeče. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké soubory cookie používám

Název Účel sběru Komu patří Doba uložení
_ga
_gid
_gat
Měření chování návštěvníků webu a jejich odlišení web, Google Analytics 24 hodin
2 roky
1 minuta
viewedExitPopupWP Zobrazení vyskakovacího okna s registračním formulářem web 14 dní
woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
wp_woocommerce_session
Uložení obsahu košíku, identifikace návštěvníka web

do změny
do změny
2 dny

_fbp
fr
Identifikace návštěvníka web, Facebook 3 měsíce
3 měsíce